Een persoonlijke aanpak

Beleggen als particulier

Nectar richt zich op vermogende particulieren. Dat betekent dat je bij ons kunt beleggen vanaf €100.000. Deze ondergrens is enerzijds ingegeven door de Autoriteit Financiële Markten en anderzijds om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen.

Bij Nectar maken wij graag persoonlijk kennis - al dan niet via een videogesprek. Na een kennismaking kunnen wij op verzoek beleggingsmogelijkheden aandragen.

In de meeste gevallen, schakelen wij direct met vermogensbeheerders of financieel adviseur van de eindbelegger. Mocht je deze route prettiger vinden, dan komen we graag in contact met jouw adviseur.

Voor particulieren die liever direct met Nectar contact hebben, is er ook een digitale omgeving beschikbaar. In dit Nectar Portaal vind je een persoonlijk overzicht van al jouw beleggingen bij Nectar.
nectar platform ipad beleggingen digital
Nectar

1. Registratie

Maak een account aan, voer jouw persoonlijke of zakelijke gegevens in en beantwoord een aantal vragen. Zo kunnen wij bepalen of je in aanmerking komt om te beleggen.

nectar platform ipad beleggingen digital
Nectar

2. Due Diligence

Bekijk de Nectar beleggingsproposities via het portaal en krijg toegang tot documenten en gegevens om jouw investeringsbeslissingen onderbouwd te kunnen nemen.

nectar platform ipad beleggingen digital
Nectar

3. Selecteer belegging

Schrijf je digitaal in voor een propositie, accepteer de voorwaarden en onderteken eventuele documenten online. Nectar zorgt er vervolgens voor dat jouw investering gereserveerd blijft totdat het beleggingsbedrag gestort is.

nectar platform ipad beleggingen digital
Nectar

4. Bekijk portfolio

Krijg toegang tot jouw Nectar dashboard waarmee je inzicht krijgt in de samenstelling, de prestaties en het uitgekeerde rendement van jouw beleggingsportefeuille.

nectar platform ipad beleggingen digitalnectar platform ipad beleggingen digitalnectar platform ipad beleggingen digitalnectar platform ipad beleggingen digital