Financieren

Nectar verstrekt leningen aan vastgoed ondernemingen

Nectar verstrekt leningen aan ondernemingen actief in de ontwikkeling en verhuur van zorgvastgoed. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze leningnemers.
Wij richten ons op de Nederlandse markt voor zorgvastgoed en ouderenwoningen.

Actuele rentetarieven

Per 12-06-2024

Methode

Nectar verstrekt leningen met een vaste rente. Bij het vaststellen van de rente hanteren wij een opslag op de basisrente. De basisrente wordt bepaald door de markt. Wij kijken naar de EUR mid-swap rente. Opslagen zijn afhankelijk van het kredietprofiel en de omvang van de lening.

Basisrente

3,0 %
EUR mid-swap per 12-06-2024
nectar plus rente

Opslag

2,5% - 4,5%
verhuurd

3,5% - 5,5%
bouw
nectar

Rente

5,5% - 7,5%
verhuurd

6,5% - 8,5%
bouw
nectar bolletje
nectar arrow

Goede service en voorwaarden

Voorwaarden

Zakelijk en ervaren leningnemers kunnen bij Nectar rekenen op scherpe rentetarieven.

Snelheid

Onze kredietprocessen zijn kort. Binnen drie werkdagen geven wij een indicatie op de voorwaarden. Binnen 10 dagen na aanvraag een aanbieding.

Maatwerk

Door de korte lijnen met onze eindbeleggers, kunnen wij een maatwerk financieringsstructuur aanbieden.

Onze aanpak

nectar oranje bol

Aanvraag

Er bestaat een financieringsbehoefte. Op basis van onze eerdere kennismaking, gaan we kijken of we deze behoefte kunnen invullen.
nectar oranje bol

Indicatie

Op basis van de ontvangen informatie voeren we een Quick Scan uit. Nectar zal dan binnen drie dagen aangeven of en tegen welke voorwaarden wij een aanbieding kunnen gaan voorbereiden.
nectar oranje bol

Due Dilligence

Wanneer de indicatie positief is ontvangen, zullen we een uitvoerige due dilligence op de aanvraag uitvoeren. Dit bevat ook altijd een locatiebezoek. Vaak vragen we om aanvullende informatie en documenten ter beoordeling van het krediet.
nectar oranje bol

Aanbieding

Bij een positieve uitkomst van de due dilligence fase, ontvang je binnen 10 dagen na aanvraag een aanbieding van Nectar.

Een klant vertelt

Estea Nectar partner
Wij werken bij voorkeur met partijen die wij goed kennen. Estea is een van deze partijen. Estea is een belegger en ontwikkelaar in zorgvastgoed.

“Wij werken sinds 2021 met Nectar. In hun communicatie zijn ze snel en secuur. Ze denken goed mee en kijken waar de mogelijkheden liggen. Wij roepen daarom vaak de hulp van Nectar in, wanneer de financieringen complex zijn en vragen om maatwerk.”
Teus Oskam, Directeur Estea Groep