Proces van deelname

Ik wil geen account aanmaken, maar wil wel een obligatie kopen, kan dat?

Ja dat kan. Stuur ons in dat geval een e-mail op investeer@gonectar.nl, dan delen wij het Deelname Formulier met je.

Hoe weet ik wanneer ik de obligatie daadwerkelijk heb aangeschaft?

Nadat je een inschrijving tot aankoop van de obligaties hebt gedaan, krijg je van ons een verzoek tot betaling. Bij een ontvangst van de gelden, wordt je deelname ingeschreven in het register. Je ontvang dan per e-mail een bevestiging dat je bent ingeschreven. Ook is je deelname vanaf dat moment zichtbaar in het Portaal.

Hoe werkt het met de betaling van de obligaties?

Nadat je inschrijving is toegewezen ontvang je per e-mail een verzoek tot betaling. In dit verzoek staan de betaalinstructies beschreven.

Hoe hebben jullie de digitale veiligheid geregeld?

Gegevens vande investeerders op Nectar worden volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Daarnaast voert het IT team achter Nectar op regelmatige basispentesten en phising testen door om zo het platform te verbeteren en zo veiligmogelijk te houden. 

Over de obligaties

Op de Beleggingen pagina staat een banner van de AFM. Waarom staat deze hier en wat betekent het?

Nectar Zorgvastgoed Beleggingen B.V. maakt gebruik van de uitzondering van artikel 1 lid 4 sub d Prospectusverordening. Dit is een uitzondering van de verplichting om een door de AFM goedgekeurd prospectus te publiceren bij de aanbieding van effecten aan het publiek. Nectar wil en moet je hierop wijzen.

Waarom is de minimale deelname gesteld op €100.000

De uitzondering op de Prospectusverordening waarvan Nectar Zorgvastgoed Beleggingen B.V. gebruik maakt schrijft deze minimale deelname van €100.000 voor

Is er naast de brochure nog meer informatie beschikbaar?

Ja. Op het Portaal is het volledige Informatie Pakket te vinden, met daarin: Het Informatie Memorandum, de Obligatievoorwaarden, het Financieel Model, de Statuten en Taxatierapporten

Kan ik de obligaties tussentijds verkopen?

Dat kan. De obligaties zijn overdraagbaar. Wel zal je zelf een koper moeten vinden. Nectar mag geen faciliterende rol in de verkoop nemen.

Wat is een couponrente?

De rente die je vergoed krijgt over je obligatiedeelname wordt een coupon genoemd. Voor de verduidelijking noemen wij dit een couponrente.

Over Nectar

Wie zitten er achter Nectar?

Nectar is opgericht door Justin de Ridder en Rick Vinken. Beiden hebben bijna tien jaar bij grote financiële instellingen gewerkt.

Bieden jullie ook andere beleggingen aan dan de zorgvastgoed obligaties?

Op dit moment biedt Nectar enkel de zorgvastgoed obligaties aan.