Over ons

Nectar schept transparantie en brengt structuur aan in
niet-beursgenoteerde beleggingen.

Nectar in het kort

Nectar structureert en faciliteert niet-beursgenoteerde beleggingen. Wij geloven in proposities die degelijk en duidelijk zijn. Daarom focussen wij met onze beleggingen op een solide structuur en complete transparantie. Onze beleggingen vormen een diversificatie op (bijvoorbeeld) een aandelenportefeuille.

Nectar circle

Ons verhaal in 60 seconden!

Video placegolder nectar

In goede handen

Bij Nectar ben je in goede handen. De partners hebben beiden bijna tien jaar bij een grootbank gewerkt. Ze hebben daar gezien hoeveel beleggingen buiten de beurs om worden gedaan door institutionele partijen. Met hun ervaring in het beoordelen en structureren van financiële proposities, openen ze vanuit Nectar de markt in niet-beursgenoteerde beleggingen voor een breder publiek.
Justin de Ridder
Partner
Justin de Ridder richtte in 2021 GoNectar Holding B.V. (Nectar) op met de ambitie beleggen door particulieren in niet-beursgenoteerde beleggingen eenvoudiger te maken. Hij leidt Nectar als partner en eindverantwoordelijke voor beleggers en fondswerving. Justin was tot zomer 2021 werkzaam bij de ING Bank op de handelsvloer waar hij zich bezighield met het structureren en verkopen van alternatieve beleggingen aan institutionele investeerders. Daarnaast heeft hij als financier van windmolen- en zonneparken bij Rabobank International ervaring opgedaan met de financiering van complexe projecten.
Nectar linkedin bedrijfspagina
Justin heeft een Master Econometrie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en een Master Economics and Philosophy aan The London School of Economics.
Rick Vinken
Partner
Rick Vinken richtte in 2021 GoNectar Holding B.V. (Nectar) op met de visie om beleggen in niet-beursgenoteerde beleggingen te democratiseren. Hij leidt het bedrijf als partner en de eindverantwoordelijk voor het asset management. Rick is een ondernemer met een sterke achtergrond binnen het vastgoed beleggen. Bij de ING gaf Rick advies en begeleiding op complexe financierings-structuren van grote (internationale) ondernemingen. Daarna gaf Rick leiding aan het team Business Development van een ‘Scale-up’ van ING. Naast ING was Rick actief in de aankoop en verhuur van vastgoed met een focus op starters- en ouderenwoningen.
Nectar linkedin bedrijfspagina
Rick heeft een Master in International Management CEMS en een Master Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Partnership

Estea Nectar partner

In de selectie en aankoop van het onroerend goed, trekken wij samen op met Estea. Estea heeft een lang track-record in de zorgvastgoedmarkt. Haar focus ligt op ontwikkeling, beleggen en zorgexploitatie.

Deze samenwerking sluit aan bij onze visie van "doen waar je goed in bent en samenwerken waar anderen beter zijn".

Pers

Nectar pers investment officerNectar pers Clique Media